Standaard header image
Te boeken in de weekenden en zomervakantie!

Corona proof Activiteiten

1

Lasergamen en Nerf guns

Speel in het weekend of vakantiedagen een potje Lasergame of een wedstrijdje potje Nerf Gun in onze Battle Arena. Speel tegen het andere team en schakel je tegenstanders uit met een laserstraal of Nerf dart. Verstop je, kruip over de grond zodat ze jou niet raken!

2

Speur- en zoektochten

Wil je het terrein en de verhalen van het terrein ontdekken? We organsieren ook verschillende spannende speur- en zoektochten. Help ons zoeken naar de ontsnapte soldaat tijdens Jachtseizoen of ga mee in de schemering over het terrein met een zaklamp op zoek naar codes.

3

Voor alle avonturiers

Alle activiteiten zijn geschikt voor alle avonturiers, voor zowel jongens als meisjes. Zoek, leer, speel en geniet samen van alle activiteiten! Op het bunkerpark, nabij de vuurplaats vind je ons klimbos.

4

Voor alle leeftijden

Aan de kleintjes wordt ook gedacht. Naast het zoeken van de mijnen in de zandbak kunnen ze ook zandkastelen bouwen. Of met grote bouwblokken, een eigen hangar, huis of misschien wel een bunker bouwen? Speel je liever een spelletje? Deze kun je bij de receptie ophalen.

5

Foodtrucks

Wij bieden ook een heerlijk food- en drink concept. In de avond kun je onbeperkt eten afhalen bij onze foodtrucks. Op verschillende avonden bieden wij hier gezellige bier- en wijnproeverijen aan van lokale ondernemers. Kindjes een leuke dag, papa en mama een leuke avond.

6

Genieten van een vuurtje

Wanneer de zon zakt, kun je lekker chillen bij het kampvuur. Ontspannen pur sang en de zon onder zien gaan tussen de bunkers.

item.fields.image.fields.description
Skelterrace

Activiteiten tijdens jouw verblijf

Op vrijdag, zaterdag en zondagmorgen zijn er altijd volop activiteiten. Vraag naar de daglanning bij de activiteitenbegeleider op de locatie. In de zomervakantie hebben we elke dag volop actiiteiten.

Let wel: bij slecht weer wordt er per keer gekeken of het spel kan door gaan. Dit i.v.m. de veiligheid. Het kan helaas voorkomen dat er tijdens je verbijf een spel wordt afgelast. Gelukkig hebben we dan nog genoeg alternatieven.

Food

Tijdens je verblijf geniet je van een heerlijk foodconcept, dit kun je van te voren makkelijk bijboeken.

Ontbijt
Voor een luxe onbijt wordt gezorgd. Tussen 8.00 - 10.00 uur kun je het ontbijt afhalen op het horecaplein. Je ontbijt bestaat uit luxe broodjes (zoet en hartig), groenten- of fruitmix, divers beleg, een ei en verschillende dranken.

Streetfood diner
Van 17.00 uur tot 19.30 uur kun je op het horecaplein onbeperkt food afhalen bij onze foodtrucks. Een dagelijks wisselend menu bestaat uit allerlei wereldse gerechtjes, uit zowel Italiaanse als Spaanse keuken. Maar ook een beefburger of puntzak friet kan besteld worden.

Activiteitenbunker

Bunker B21

Vanuit deze bunker worden alle verschillende activiteiten georganiseerd. Hier kun je onder andere een activiteitenkalender vinden waarop de activiteiten vermeld staan die tijdens jouw verblijf georganiseerd worden. Ook vind je hier verschillende (gezelschaps)spelletjes om bijvoorbeeld bij de tent of in de bunker te spelen. Maar we organiseren hier ook knutselsessies, zo kun je hier bijvoorbeeld een zeppelin maken.