Standaard header image
Te boeken in de weekenden en zomervakantie!

Corona proof Activiteiten

1

Lasergamen en Nerf guns

Speel een potje Lasergame of een wedstrijdje potje Nerf Gun in onze Battle Arena. Speel tegen het andere team en schakel je tegenstanders uit met een laserstraal of Nerf dart. Verstop je, kruip over de grond zodat ze jou niet raken!

2

Speur- en zoektochten

Wil je het terrein en de verhalen van het terrein ontdekken? We organsieren ook verschillende spannende speur- en zoektochten. Help ons zoeken naar de ontsnapte soldaat tijdens Jachtseizoen of ga mee in de schemering over het terrein met een zaklamp op zoek naar codes.

3

Voor alle avonturiers

Alle activiteiten zijn geschikt voor alle avonturiers, voor zowel jongens als meisjes. Zoek, leer, speel en geniet samen van alle activiteiten! Op het bunkerpark, vind je ook ons klimbos.

4

Voor alle leeftijden

Aan de kleintjes wordt ook gedacht. Naast het zoeken van de mijnen in de zandbak kunnen ze ook zandkastelen bouwen. Of met grote bouwblokken, een eigen hangar, huis of misschien wel een bunker bouwen? Speel je liever een spelletje? Deze kun je bij de receptie ophalen.

5

Food by Air Stanislaus

Deze pop-up bar van de microbrouwer Stanislaus Brewskovitch is op loopafstand te vinden op ons terrein. Je kan hier heerlijk lunchen en dineren. Uiteraard serveren ze bieren uit de eigen brouwerij. Voor de kinderen is er een knusse speeltuin en zelfs ambachtelijk schepijs. De kaart is divers. Voor ieder wat wils!

Helaas bieden onze accomodaties geen kookvoorzieningen, vandaar bovenstaande mogelijkheid.

6

Genieten van een vuurtje

Wanneer de zon zakt, kun je lekker chillen bij het kampvuur. Ontspannen pur sang en de zon onder zien gaan tussen de bunkers.

item.fields.image.fields.description
Skelterrace

Activiteiten tijdens jouw verblijf

Elke dag van 11.00-17.00 uur * zijn er volop activiteiten. Bij het inchecken ontvang je het programma van dingen die er tijdens je verblijf georganiseerd worden. De meeste activiteiten vinden plaats in Bunker21 of het Bunkerpark.

Let wel: bij slecht weer wordt er per keer gekeken of het spel kan door gaan. Dit i.v.m. de veiligheid. Het kan helaas voorkomen dat er tijdens je verbijf een spel wordt afgelast. Gelukkig hebben we dan nog genoeg alternatieven.

  • Kom je één nachtje bij ons logeren en wil je optimaal gebruik maken van de activiteiten? Je bent dan vanaf 13.00 uur welkom op ons terrein. Je kunt dan alvast lekker komen spelen, vanaf 15.00 uur is je tent ook klaar. Wil je hier gebruik van maken? Geef dit dan aan bij je boeking.

Food by Air Stanislaus

Op het terrein van Campground Twente vind je Air Stanislaus. Deze pop-up bar van de microbrouwer Stanislaus Brewskovitch is op loopafstand te vinden. Je kan hier heerlijk lunchen en dineren. Uiteraard serveren ze bieren uit de eigen brouwerij. Voor de kinderen is er een knusse speeltuin en zelfs ambachtelijk schepijs. De kaart is divers. Voor ieder wat wils!

Openingstijden: Woensdag t/m zondag.

Bekijk de menukaart hier en/of reserveer direct!

Activiteitenbunker

Bunker B21

Vanuit deze bunker worden alle verschillende activiteiten georganiseerd. Hier kun je onder andere lezen waarop de activiteiten georganiseerd worden tijdens jouw verblijf. In deze bunker bieden we ook knutsel en tekensessies aan, waarin je je creativiteit kunt laten zien. Bij de receptie vind je verschillende (gezelschaps)spelletjes om bijvoorbeeld bij de tent of in de bunker te spelen, hier kun je bij de organisatie om vragen.