Te boeken in de weekenden en zomervakantie!

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

Ook wij houden dagelijks de actuele regels in de gaten en passen hier indien nodig de Campground op af. Een paar voorbeelden zijn extra hygiëne bij wisseling van de accomodatie, maar ook voldoende bewegingsruimte is iets waar wij rekening mee houden. Een verblijf op onze Campground is dus geheel volgens de geldende normen en regels.

Zeker weten. Niet alleen de accomodaties maar de hele Campground staat garant voor plezier en avontuur.

Nee, helaas kunnen wij huisdieren ongeacht het formaat niet toelaten op onze Campground.

Barbecuen voor de tent is helaas niet toegestaan i.v.m. veiligheid. Op ons horecaplein voorzien wij van een heerlijk foodconcept.

De activiteiten worden georganiseerd in de weekenden, feestdagen en vakanties. Het kan zijn dat er tijdens jouw verblijf geen activiteiten worden georganiseerd. Wel is er een zandbak en liggen er diverse spellen klaar om vrij mee te spelen. Voor het actuele overzicht van data kijk je bij 'activiteiten tijdens jouw verblijf' op: [https://www.campgroundtwente.nl/activiteiten]

Ja, sommige activiteiten werken met een inschrijving. Zo kunnen we rekening houden met het aantal personen. Inschrijven kun je doen bij Bunker 21 - de organisatiebunker.

Alle activiteiten zijn gericht op buiten. Met slecht weer/regen wordt er per dag gekeken of een spel door kan gaan. Hierbij wordt gekeken naar veiligheid. Helaas kan het voorkomen dat activiteiten afgelast worden door het slechte weer.

Wij houden dit dagelijks in de gaten. Bij extreme hitte wordt er gezorgd voor verkoeling op meerdere vlakken.

De huisartsenpost is naast het ziekenhuis in Enschede. Je belt met 088 555 1188. De Centrum Apotheek vindt je tegenover de zij-ingang van het ziekenhuis. Deze apotheek is 24 uur per dag geopend.

Naast diverse mooie steden zoals Enschede, Hengelo en Oldenzaal zijn er in de omgeving ook mooie en authentieke dopjes te vinden. De directe omgeving leent zich perfect voor mooie wandel en fietsroutes. Deze routes, meer leuke tips en informatie vindt je ook terug in de app of via www.uitinenschede.nl

Wij hebben geen vast adres. We zitten aan de Oude Deventerweg, wanneer je naar Vliegveldweg 345 navigeert, kom je vanzelf wegwijsborden met daarop 'Campground Twente' tegen.

Campground Twente is voor 80% rolstoelvriendelijk. In het park zijn enkele paden van de verharde weg af, net als enkele tenten en hierbij maken we gebruik van de schoonheid van de natuur. Dit zijn stukken die voor een rolstoel moeilijk begaanbaar zijn.

Stuur een mail naar campground@vliegveldtwenthe.nl en wij beantwoorden z.s.m. jouw vraag.

Vragen over mijn boeking

Er gelden op dit moment strikte COVID-19 voorwaarden m.b.t. groepen, ook wij dienen ons hier aan te houden. Daarnaast is de Campground en haar activiteiten niet ingericht voor groepen maar meer voor gezinnen en stellen.

Het kan gebeuren dat men de vakantie door onvoorziene omstandigheden moet annuleren. In dit geval moet de Recreant of zijn plaatsvervanger dit Schriftelijk of telefonisch (tijdens kantooruren) aan de Ondernemer doorgeven. Aan een annulering of wijziging zijn in de meeste gevallen kosten verbonden. Na annulering ontvangt de Recreant van de Ondernemer een annuleringsnota. Hierin staan de kosten van de annulering omschreven. Naast de verschuldigde reserverings- en eventuele voorkeurskosten (en eventuele premies van de verzekeringen) is de (Mede)Recreant de volgende bedragen aan de Ondernemer verschuldigd: • Bij annulering tot de 92ste dag (exclusief) voor Aankomst: 15% van de reissom; • Bij annulering vanaf de 92ste dag (inclusief) tot de 62ste dag (exclusief) voor Aankomst: 50% van de reissom; • Bij annulering vanaf de 62ste dag (inclusief) tot 31ste dag (exclusief) voor Aankomst: 75% van de reissom; • Bij annulering vanaf de 31ste dag (inclusief) tot 1dag (inclusief) voor Aankomst: 90% van de reissom; • Bij annulering op de dag van Aankomst of later: 100% van de reissom.

Je kunt vanaf 15.00 uur inchecken. Uitchecktijd is 10.00 uur.

Als je aankomt kun je eenmalig met je auto naar je tent rijden om spullen uit te laden. Daarnaast kun je de auto parkeren op het parkeerterrein bij de ingang.

Ja zeker, dat kan! Pak vanuit Oldenzaal lijn 62 (Borculo) naar Enschede of vanuit Enschede lijn 62 (Denekamp) naar Oldenzaal en stap uit bij de halte aan de Landweerweg in Lonneker. Vanuit daar is het ongeveer 15 minuten lopen over de een klein stukje Oldenzaalsestraat en dan de Oude Deventerweg in. Cmpground Twente is met het openbaar vervoer niet heel goed te bereiken helaas.

Bij je reservering ontvang je gegevens. Je download de app en kunt hierin alles checken. Van informatie over je aankomst, sleutel als een vraag over als er iets niet in orde is in de tent. Er is een servicemedewerker aanwezig op het park.