Te boeken in de weekenden en zomervakantie!

Informatie

Voor en tijdens je verblijf is het handig om op de hoogte te zijn van een aantal dingen; wat neem je mee, wat is er in de tent aanwezig en natuurlijk waar je moet zijn.

Boeken
In de maanden mei en juni kun je boeken van vrijdag tot en met zondag. Vanaf 12 juli (zomervakantie) kun je verblijven op alle dagen.

Activiteiten
Tijdens je verblijf kun je meedoen aan onze activiteiten. Je ontvangt bij het inchecken het programma voor tijdens je verblijf. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk voor onze gasten.

Food
Food by Air Stanislaus. Lekker eten bij Air Stanislaus met een verrassende menukaart, of lekker een patatje of pizza bij de FrietFabrique. We hebben voor elke dag een wisselend aanbod. . Wilt u ontbijt bijboeken? Dan kan dit nog een dag van te voren. U betaalt hiervoor € 12,50 voor volwassenen en kinderen.

Let op: in de accommodatie is géén kookgelegenheid, er zijn geen voorzieningen om warm eten te bereiden

Check-in, Check out
Je kunt vanaf 15.00 uur op onze Campground terecht. Uitchecktijd is 10.00 uur.

Good to know

  • het terrein is autovrij. Als je arriveert, kun je makkelijk parkeren op de parkeerplaats. Je loopt met je bagage eenvoudig naar je eigen tent
  • we hebben een meest gestelde vragen pagina op onze website, staat je vraag er niet tussen? Neem dan via de app contact met ons op
  • in je tent ligt een handig pakketje voor je klaar met informatie uit de omgeving. Wil je meer tips? check Tourist Info Enschede

COVID-19
Bij alles wat we organiseren, zowel de activiteiten als het foodconcept, houden wij de richtlijnen van het RIVM in acht. Alle activiteiten zijn buiten en hierbij geldt een inschrijving zodat we rekening houden met het aantal personen.

Contactgegevens
Campground Vliegveld Twente
Oude Deventerweg

+31 (0)53 750 45 00
campground@vliegveldtwenthe.nl

Je vindt ons via de navigatie aan de Vliegveldweg 345 in Enschede. Maar we zitten aan de Oude Deventerweg, wanneer je naar Vliegveldweg 345 navigeert, kom je vanzelf wegwijsborden met daarop 'Campground Twente' tegen. Vanaf de A1 neem je afrit Oldenzaal-Zuid richting Enschede, middels signing leiden we je naar onze eigen entree. Neem afrit 33 op de snelweg. Voor de avonturiers onder ons 52°15’57.7”N 6°54’30.7”E (52.266035, 6.908514)

Je hoeft alleen je tas nog maar te pakken. Wij zorgen ervoor dat je tas na een bezoek aan deze unieke omgeving gevuld wordt met unieke ervaringen!